Een woning tijdelijk of permanent verhuren en op zoek naar een betrouwbare huurder? Housing Solutions verhuurspecialisten zijn altijd op zoek naar woningen voor zakelijke of particuliere verhuur. Onze zakelijke klanten en woningzoekenden zijn op zoek naar woningen in de regio Breda, Den Bosch, Rotterdam, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Brielle, nabij werklocaties als Maasvlakte 1 & 2, de Europoort en het Botlek gebied. Zoek jij extra huurinkomsten? Housing Solutions maakt de match en verzorgt de papierstroom. 

Onbezorgd verhuren, conform regelgeving

Heb jij vastgoed dat je graag voor lange tijd zorgeloos wilt verhuren? Bij verhuur van vastgoed heb je te maken met diverse zaken waar je niet direct bij stilstaat. Het begint al bij het zoeken en vinden van de juiste kandidaat. En hoe weet je dan of je een betrouwbare kandidaat hebt gevonden? Dan volgen diverse bezichtigingen en moet tot slot de huursom maandelijks geind worden. Bovendien heb je als verhuurder te maken met strikte regelgeving die nageleefd moet worden. Kortom, tijdrovende zaken, waar de experts van Housing Solutions alles van af weten! Wil jij jouw vastgoed onbezorgd verhuren?  Bel dan met één van onze woonexperts

Beheer

Vastgoed verhuren en de beheerzaken uit handen geven? Housing Solutions is een ervaren en deskundige beheerder. Op commercieel, financieel en administratief vlak. Op het gebied van presentatie van de woning of over technische zaken geven wij je graag advies. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Zakelijke & particuliere huurders

Housing Solutions beschikt over een database met diverse woningzoekenden. Dit zijn zakelijke klanten die op zoek zijn naar een comfortabele of ruime huurwoning voor expats of collega’s. Of het zijn particulieren die op zoek zijn naar een huurwoning voor lange of korte termijn. Doordat onze verhuurspecialisten elke inschrijving persoonlijk afhandelen, beschikt Housing Solutions over betrouwbare kandidaat huurders. Met onze zakelijke klanten doen wij al geruime tijd zaken waardoor wij garant staan voor hun expats.  

Tijdens de woningintake registreren wij alle belangrijke kenmerken op detail. Na kennismaking met de woning en verhuurder stellen wij een advertentie op om ons bestaande netwerk en eventuele nieuwe bedrijven en kandidaten te enthousiasmeren. Daardoor garanderen wij een kwalitatieve match met onze woningzoekenden. De juiste kandidaat is dus snel gevonden. Dit kan een expat, een alleenstaande of zelfs een gezin zijn. Alle kandidaten ondergaan een betrouwbaarheidsonderzoek, waardoor je weet wat je in je huis haalt! Ook gedurende de verhuurperiode is er controle. Naast inspecties voorafgaand en aan het eind van de huurperiode, vinden er namelijk ook tussentijdse controles plaats.

Onze kracht

Verhuurspecialisten van Housing Solutions supporten je snel, deskundig en efficiënt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Of het nou gaat om huur, verhuur, beheer of investeren in vastgoed.