De huurspecialisten van Housing Solutions kennen de regio en beschikken over een actuele huurportefeuille van eengezinswoningen, appartementen, studentenflats en villa’s. Ons aanbod bevindt zich in de regio Breda, Den Bosch, Rotterdam, Brielle, Hellevoetsluis, Zuidland en Spijkenisse, nabij de Maasvlakte, de Europoort en het Botlek gebied. Wij verzorgen zakelijke huisvesting en verhuren ook aan particulieren. Tijdens de selectie staan jouw woonwensen en locatiespecificaties centraal. Op detail geef je aan wat jij belangrijk vindt: soort woonruimte, locatie, reistijd vanaf het werk en zelfs voor jou belangrijke faciliteiten. Wij kunnen je direct een aanbod tonen, opgevolgd door een bezichtiging.

Particulier een woning huren

Op jezelf wonen en op zoek naar je eerste huurwoning? Studeren en graag op kamers of in een studentencomplex? Of is je huis net verkocht, maar de nieuwe woning is nog niet opgeleverd? Housing Solutions helpt jou aan je nieuwe woonstek in de regio Breda, ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Zuidland. Voor een lange of kortere periode. 

Perfecte woningmatch = optimaal woongenot

Na het inventariseren van jouw woonwensen proberen we je gelijk een passend huurwoningaanbod te doen. Is er een woonmatch dan volgt een bezichtiging. Ben jij tevreden, dan maken we de papierstroom voor jou in orde. Gedurende de huurperiode staan wij graag voor je klaar en in noodsituaties zijn wij 24/7 bereikbaar!

Schrijf je in of breng een bezoek aan ons kantoor.

Woonruimte voor collega’s huren

Op zoek naar een comfortabele woning voor een expat? Of tijdelijk een groep personeel huisvesten? Dan supporten de huurspecialisten van Housing Solutions jou met het vinden van juiste huisvesting voor deze collega’s. Wij zijn actief in de regio Breda, ’s-Hertogenbosch, Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Botlek, Maasvlakte en Europoort.

Ver weg je eigen woonstek

Na het inventariseren van de woonwensen bieden we een geschikte huurwoning aan. Past dit bij wat jullie organisatie wenst, dan verzorgen wij alle formaliteiten. Gedurende de huurtermijn staan wij klaar voor jouw collega’s! Optioneel kunnen diverse facilitaire diensten afgenomen worden zoals: periodieke schoonmaak, verschoning bedden en handdoeken en tuinonderhoud. Communicatie met de huurders kan in het Engels, Duits en Frans.

Bij al onze vestigingen kun je terecht voor zakelijk en particulier advies. Daarbij zijn onze vestiginge in Breda en Den Bosch zeer ervaren in studentenhuisvestiging. De vestigingen in Zuidland en Hellevoetsluis hebben ruimschoots ervaring in zakelijke, tijdelijke huisvesting voor expats en werknemers in het Rotterdamse havengebied.

Neem contact op met de verhuurspecialisten van Housing Solutions.

Onze kracht

Verhuurspecialisten van Housing Solutions supporten je snel, deskundig en efficiënt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Of het nou gaat om huur, verhuur, beheer of investeren in vastgoed.