Als één van de eersten heeft Housing Solutions interessant aangeboden onroerend goed op het vizier. Ben jij op zoek naar een slimme manier van investeren door aanschaf van rendabel vastgoed? Als verhuurspecialist hebben wij zicht op actuele ontwikkelingen in de lokale woningmarkt en krijgen wij dagelijks vastgoed aangeboden of worden wij geïnformeerd over vastgoedontwikkelingsprojecten. Bij een alsmaar dalende rente kan investeren in vastgoed een interessante optie zijn om je vermogen te laten renderen.

Compleet pakket

Onze dienstverlening is zeer breed. Wij kunnen een gedetailleerde vastgoedanalyse uitvoeren, een taxatierapport opstellen, een strategisch locatieonderzoek uitvoeren, bestemmingsplannen screenen of een inventarisatie van huurcontracten verzorgen. Door ons grote bestand aan woningzoekenden brengen we je met de juiste huurder in contact. Wij kunnen zelfs de exploitatie en het beheer voor je verzorgen. Kortom, een compleet pakket aan diensten.

Investeren?!

Interesse in investeren in vastgoed? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je informeren over investeringsprojecten die nu of op termijn in jouw regio starten. Daarnaast kunnen wij op zoek gaan naar aantrekkelijk bestaand vastgoed om in te investeren.

Onze kracht

Verhuurspecialisten van Housing Solutions supporten je snel, deskundig en efficiënt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Of het nou gaat om huur, verhuur, beheer of investeren in vastgoed.