Zoek je als expat tijdelijk een comfortabele woning?
Ben je op zoek naar personeelshuisvesting?
Of zoek je een partner die jouw vastgoed rendabel verhuurt?
Of wil je jouw koopwoning graag tijdelijk verhuren of gewoon zelf een woning huren?

De verhuurspecialisten van Housing Solutions geven je graag advies! Zij supporten je snel, deskundig en efficiĆ«nt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Housing Solutions heeft meerdere vestigingen en is onder andere actief in Breda, Botlek, Den Bosch, Brielle, Hellevoetsluis, Maasvlakte, Rotterdam, Rijnmond, EuropoortBel dan met de verhuurspecialisten van Housing Solutions. 

Woning huren

Wil je personeel tijdelijk huisvesten? Of ben je op zoek naar een huurwoning voor jezelf? Grote kans dat wij jouw perfecte woning, appartement, kamer, wooncomplex of villa beschikbaar hebben. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen. Liever direct ons woonaanbod checken? Dat kan!

Beheer

Vastgoed verhuren en de beheerzaken uit handen geven? Housing Solutions is een ervaren en deskundige beheerder. Op commercieel, financieel en administratief vlak. Op technisch gebied en over het optimaal presenteren van een woning geven wij je grag advies! Kijk wat wij voor je kunnen betekenen

Woning verhuren

Je huis tijdelijk of permanent verhuren? Schakel Housing Solutions in om snel een betrouwbare huurder te vinden en de papierstroom conform regelgeving af te handelen. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen. Eerst meer weten? Bel ons dan even!

 

Investeren/beleggen

Investeren in vastgoed? Housing Solutions biedt u de mogelijkheid om te participeren in aantrekkelijke, rendabele projecten. Kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze kracht

Verhuurspecialisten van Housing Solutions supporten je snel, deskundig en efficiƫnt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Of het nou gaat om huur, verhuur, beheer of investeren in vastgoed.