Housing Solutions verzorgt woningbeheer en vastgoedmanagement van onroerend goed met een woonbestemming. Wij bieden commercieel, financieel of full service beheer aan. Onze specialisten stellen, op basis van jouw wensen, samen met jou het beheerpakket af. Wij werken bij deze opdracht op basis van ‘No Cure, No Pay’. Pas wanneer de juiste match er is en de huurperiode van start gaat wordt een percentage van de huurprijs verrekend. Als verhuurder realiseer je hierdoor een optimaal rendement met een maximale beperking van de risico’s. Jij wilt zorgeloos verhuren, Housing Solutions neemt je de beheertaken uit handen. 

Commercieel beheer

Wij zetten alles op alles om jouw woning of vastgoedobject zo snel mogelijk te matchen met de juiste huurder. Van woningopname, promotie en bezichtiging tot het actief benaderen van ons huurdersbestand, het opstellen van het huurcontract en het verzorgen van de sleuteloverdracht. Voordat wij een geschikt kandidaat aandragen is deze door ons uitgebreid gescreend.

Bemiddeling

Wanneer de juiste huurder is gevonden maken de verhuurexperts van Housing Solutions het contract op en wordt dit afgestemd met de huurder. Zij verzorgen de sleuteloverdracht en de voorinspectie met o.a. de meterstandopnames. En wanneer je het prettig vindt, regelen zij ook een kennismakingsgesprek voor je.

Financieel Beheer

Besteed je de administratieve en financiële zaken graag uit? Dan biedt Housing Solutions de financieel beheeroptie. Van huuradministratie en klachtenmanagement tot het coördineren van bezichtigingen (wanneer de woning te koop staat) tot het opmaken van eindafrekeningen en de eindcontrole.

Full Service Beheer

Woon je ver van het verhuurobject of heb je geen mogelijkheid of behoefte om de woning zelf te beheren?  Dan biedt Housing Solutions het Full Service Beheer pakket. In overleg verzorgen wij de coördinatie van het onderhoud en stemmen dit voor jou af met de huurder. Van alle financiële zaken tot eerste aanspreekpunt voor huurders bij klachten en het melden van storingen en het coördineren van de facilitaire partijen. Ook het uitvoeren van periodieke inspecties en het coördineren van onderhoud behoren tot de dienstverlening. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze kracht

Verhuurspecialisten van Housing Solutions supporten je snel, deskundig en efficiënt. Zij kennen de lokale markt, hebben een breed netwerk en stellen jouw wensen voorop. Of het nou gaat om huur, verhuur, beheer of investeren in vastgoed.