Voorstraat
€ 1065,- p/m

  • PlaatsSpijkenisse
  • Oppervlakte26 m2
  • Slaapkamers1
  • InterieurGemeubileerd
  • Beschikbaar per01-04-2024
INBEGREPEN IN PRIJS
Plan een bezichtiging Vraag informatie aan

Omschrijving

Het project Voorstraat/ Achterstraat bestaat uit verschillende nieuwbouw appartementen. Deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte ligt in het centrum van Spijkenisse met alle voorzieningen op loopafstand! De appartementen zijn zeer energiezuinig (label A+) en bieden een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Appartement nummer 20B is gelegen op de begane grond aan de achterkant. Voorzien van sfeervolle inrichting. Het appartement beschikt over een schuifpui, wat zorgt voor aangenaam daglicht en zicht op de binnenplaats.

De studio's en appartementen zijn bedoeld voor de verhuur. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 20 tot ca. 50 vierkante meter. Bijzonder aan het project is dat de appartementen worden gerealiseerd achter nostalgisch ogende gevels. Vanaf de Voorstraat lijkt het daardoor op een aantal verschillende, kleine pandjes. Die fraaie gevels zullen een positieve bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling van deze plek.

Centrale ontmoetingsruimtes aan de Voorstraat zijn bestemd voor gebruik gemeenschappelijke activiteiten waarvan de bewoners gebruik mogen maken. Tevens is in de onderbouw een berging voorzien.

Huurprijzen vanaf € 1.065,00 tot € 1.310,00 per maand

Genoemde prijzen zijn inclusief stoffering, meubilering en servicekosten

Exclusief internet (gemeenschappelijke voorziening), water, elektra en gemeentelijke lasten

Borgstelling 1x maandhuur

Minimale huurtermijn is 12 maanden.

Print
Momenteel bekijken 0 mensen dit object!